Projektipankki
Blogi

Ajatuksia projektipankista


Blogi: Paras projektipankki linjasaneeraushankkeessa

Kaikki projektipankit tarjoavat mahtavia ominaisuuksia rakennusprojektien dokumentointiin. Harvat projektipankin tukevat kuitenkaan laajemmin linjasaneerauksia tai korjausrakentamista.

Lue lisää..


Blogi: Viestintä korjausrakentamishankeessa

Taloyhtiöiden korjausrakentamishankkeet ovat haastavia. Miten tavoittaa kaikki asukkaat? Miten luoda sellainen projektidokumentaatio, jota voidaan käyttää riitatilanteessa todisteena myös takuuaikana?

Lue lisää..


Blogi: Mikä on rakennuttajan vastuu työturvallisuudesta?

Usein rakennuttaja ei tunne vastuutaan rakennusprojektin työturvallisuudesta ja ajattelee, että urakoitsijat ovat itse vastuussa työntekijöidensä turvallisuudesta ja näin osittain onkin. Jos rakennuttaja ei kuitenkaan ole nimennyt projektiin erillistä päätoteuttajaa, ottaa hän silloin myös päätoteuttajan vastuut kannettavakseen.

Lue lisää..


Mikä on projektipankki?

"Projektipankki" nimellä tarjotaan useita erilaisia ohjelmistoratkaisuita. Usein projektipankilla tarkoitetaan kuitenkin rakennusalalle suunnattua pilvipalvelua, johon tallennetaan rakennusprojektin rakennuspiirustuksen ja muut dokumentit. Projektipankki sisältää myös palveluita työmaalle, kuten työmaapäiväkirjan ja TR/MVR -mittarin. Lue lisää..


Blogi: Sähköinen kilpailutus säästää rahaa

Perinteisesti rakennusprojektin kaikki urakkalaskenta-asiakirjat on tulostettu ja toimitettu mahdollisille tarjoajille. Tämä toimintamalli on kallis ja aikaavievä. Laatikoittain tulosteita toimitetaan urakoitsijoille, jotka eivät välttämättä osallistu tarjoukseen. Lue lisää..


Blogi: Projektipankin edut

Ehkä suurin etu projektipankin käytössä on se, että tuotettu tieto on aina kaikkien projektijäsenien käytössä. Tämä säästää aikaa, koska suunnitelmia tai muita dokumentteja ei tarvitse pyytää suunnittelijoilta. Myös sähköpostilla lähetettävien tiedostojen määrä vähenee, eikä tiedostojen kokorajat tule vastaan. Lue lisää..


Niille rakennusalan ammattilaisille, jotka vaativat parasta.

Puhelin 050 321 6266. Sähköposti : myynti@projektipankki.net

© 2017 NET projektipankki. All Rights Reserved.