NÄITÄ MEILTÄ KYSYTÄÄN USEIN

Voinko kokeilla palvelua ennen ostopäätöstä?

Kyllä voit. Haluamme kuitenkin esitellä palvelun ja sen erikoisominaisuudet ennen koekäyttöä. Tämän jälkeen voit tutustua palveluun 30 päivää ilmaiseksi.

Miten palvelu on hinnoiteltu?

Pyrimme mahdollisimman avoimeen hinnoitteluun, eikä meillä on ns. piilohintoja. Hinnoittelu perustuu usein asiakkaiden toivomuksiin. Pääosin palvelu hinnoitellaan joko projektikohtaisesti tai lisennssihinnoitteluna, jossa asiakkaalla on tietty määrä projekteja.
Lisenssisopimus on järkevä vaihtoehto asiakkaille, joilla on paljon projekteja.

Mitä ominaisuuksia NET projektipankkiin sisältyy vakiona?

Projektipankin ominaisuudet ja hinnoittelu tehdään aina asiakaskohtaisesti. Emme kuitenkaan veloita lisäominaisuuksista, jotka liittyvät asiakkaiden tilaamiin ominaisuuksiin. Esimerkiksi jos meiltä tilataan dokumenttienhallinta, niin se sisältää vakiona tulostustilaukset, niiden automatisoinnin ja automaattisen tiedottamisen muuttuneista dokumenteista.

JATKUVASTI KEHITTYVÄ PROJEKTIPANKKI

Kehitämme jatkuvasti NET projektipankin palveluita yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tämä varmistaa sen, että asiakkaillamme on aina viimeisimmät ominaisuudet ja teknologia käytössä.

Kilpailullisista syistä johtuen emme julkaise kaikkia palvelun ominaisuuksia tällä sivustolla. Jos et löydä tarvitsemaasi ominaisuutta sivustoltamme, niin ota meihin yhteyttä.