Miksi NET projektipankki?

Miksi NET projektipankki on oikea valita Sinun projektillesi?

NET projektipankki on Suomen laajin ja älykkäin projektipankki. Projektipankki, jota on helppo käyttää ja joka tarjoaa mahtavia ominaisuuksia eri tyyppisille rakennushankkeille. Projektipankki, joka on aina käytettävissä, 24/7, mistä tahansa.


Yksinkertaisesti tehokkaampi

NET projektipankin kehityksessä on keskitytty käyttäjäystävällisyyteen, eli käytön helppouteen ja nopeuteen.

Heti käytettävissä

Kun tilaat palvelumme, niin saat yleensä tunnukset palveluun muutaman tunnin sisällä. Jos olet uusi asiakas, niin soitamme Sinulle ja käymme projektipankin toiminallisuudet kanssasi läpi. Voit myös tilata meiltä koulutuksen esim. työmaapalaveriin, jossa myös muut projektijäsenet ovat paikalla.

Selkeä hinnoittelu

Hinnoittelumme on selkeä ja tarjouksessa annettu hinta on sama kuin laskussa. Tarjouksemme sisältää usein ominaisuuksia, joiden näkisimme auttavan projektiasi, vaikka niitä ei olisi tarjouspyynnössä pyydetty. Voit halutessa ottaa niitä käyttöön projektin edetessä ilman lisäkustannuksia.


Kokeile ennen ostopäätöstä

Haluatko kokeilla projektipankkia ennen ostopäätöstä? Lähetä meille tieto minkälaisesta projektista on kyse ja avaamme Sinulla malliprojektin ilmaiseksi. Valitsemme valmiiksi ominaisuudet, jotka auttavat juuri Sinun projektiasi.

Enemmän on enemmän

Eri projektit tarvitsevat eri ominaisuuksia. NET projektipankki tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman erilaisia ominaisuuksia. Voit halutessasi jopa lisätä uusia ominaisuuksia palveluun - vaivattomasti.

Ei pitkiä sitoutumisia

Voit käyttää palveluamme niin kauan kuin haluat, ilman että sitoudut maksamaan meille vuosikausia. Uskomme, että palvelumme täyttää toiveesi ja kuuntelemme Sinua.

Kysy lisää!

Voit olla meihin yhteydessä täyttämällä alla olevan lomakkeen tai kontaktoimalla suoraan myyntiämme tai jälleenmyyjiämme.

Puhelin 050 321 6266. Sähköposti : myynti@projektipankki.net

© 2017 NET projektipankki. All Rights Reserved.